VVS​-arbejde i høj kvalitet

​Søger du en kvalitetsbevidst og grundig VVS-installatør i omegnen af Aalborg? Så behøver du ikke lede længere.

Aalborg VVS-Service er din rette samarbejdspartner, når det kommer til håndteringen af VVS-arbejde i alle udformninger. Med den rette erfaring og ekspertise tilbyder vi robuste løsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov.

Alle typer VVS-arbejde udføres

Vi tilbyder installation, reparation og vedligeholdelse af mange forskellige VVS-installationer og kan blandt andet varetage VVS-arbejde i forbindelse med:

Vi håndterer alt lige fra det simple til det mest avancerede og sørger altid for at overholde alle aftaler om tidsfrister og forventninger.

​Alsidig, solid og personlig løsning

Vi udfører primært VVS-arbejde til private kunder, men henvender os i lige så høj grad til erhverv og offentlige institutioner i hele Aalborg og omegn.

Vi har således gennem årene udført mange forskellige opgaver for kunder af forskellig størrelsesorden. Ens for alle løsninger er den høje kvalitet, personlige service og konkurrencedygtige pris.

Med en løsning fra os kan du således trygt stole på holdbart og solidt VVS-arbejde, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Få en pris på dit VVS-arbejde

Når du vælger os til at stå for dit VVS-arbejde, får du professionel rådgivning samt en samlet pris på arbejdet.

Ring på telefon 98 12 13 33, skriv en e-mail til torbenha@mail.dk eller udfyld vores kontaktformular og få yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en konkret opgave inden for VVS-arbejde.

Skal vi ringe dig op?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk