​Udskiftning af tagrender og nedløbsrør

​Er det blevet tid til udskiftning af tagrender? Hos Aalborg VVS-Service tilbyder vi udskiftning af tagrender og nedløbsrør for private, virksomheder og offentlige myndigheder. 

Vi har kunder i blandt andet Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og mange andre steder.

Fokus på kvalitet ved udskiftning af tagrender

Det er nødvendigt med vedligeholdelse og udskiftning af tagrender og nedløbsrør fra tid til anden. Der er også kunder, som ønsker dem udskiftet af æstetiske årsager. De kan ønske en anden farve eller et andet materiale. Der kan også være tale om nybyggeri eller tilbyggeri.

Det er meget vigtigt, at tagrenderne er i ordentlig stand, da utætheder eller brud kan føre til vandskader i murværket eller endda i husets sokkel, såfremt vandet ikke bliver ledt ned i en brønd. 

Vi har mange års erfaring med udskiftning af tagrender og nedløbsrør, og dermed har vi stor ekspertise. Samtidig lægger vi vægt på både service og kvalitet, og derfor kan du trygt benytte os til VVS- og blikkenslagerarbejde. 

Udover vi har fokus på en tæt dialog med kunden, lægger vi også vægt på, at vi skal finde en løsning til den bedst mulige pris.

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud

Vil du høre mere om udskiftning af tagrender og nedløbsrør? Du er meget velkommen til at kontakte os, og vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Du kan kontakte os på telefon 98 12 13 33 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail torbenha@mail.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Skal vi ringe dig op?

​Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33