Skorstensinddækning af blik, zink og lignende​

​Skal I have lavet en skorstensinddækning? Hos Aalborg VVS-Service har vi stor ekspertise med enhver form for skorstensinddækning med for eksempel blik, zink og lignende. 

Vi arbejder for private, virksomheder og offentlige myndigheder, og vi kører i blandt andet Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og andre steder.

Reparation og udskiftning af skorstensinddækning

Vi har stor erfaring med skorstensinddækninger og alle andre inddækninger, og det kan være reparation, udskiftning og anden vedligeholdelse. Det kan også være i forbindelse med nybyggeri eller blot en ny skorsten.

En utæt skorstensinddækning kan føre til skader i tagkonstruktionen og endda ned i selve huset.

Vi tilser gerne din nuværende skorstensinddækning og eventuelle andre inddækninger for at sikre, at de er tætte og fungerer korrekt.

Vi har adskillige års erfaring med VVS- og blikkenslagerarbejde, og vi lægger altid vægt på service og kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på at have en tæt dialog med kunden, ligesom vi har stort fokus på, at vi altid skal finde en løsning til den bedst mulige pris. Derfor kan du trygt vælge os til at lave inddækninger.

Få et uforpligtende tilbud på nye inddækninger

Er du interesseret i at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder inden for blandt andet blik og zink? Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en skorstensinddækning. 

Du kan ringe til os på telefon 98 12 13 33 for at få mere at vide. Eller du kan skrive til os på e-mail torbenha@mail.dk.​

​Skal vi ringe dig op?

​Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk