​Udskiftning af tagrender og nedløbsrør

​Er det blevet tid til udskiftning af tagrender? Hos Aalborg VVS-Service tilbyder vi udskiftning af tagrender samt udskiftning af nedløbsrør for private, virksomheder og offentlige myndigheder.

Vi har kunder i blandt andet Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og mange andre steder.

Fokus på kvalitet ved udskiftning af tagrender

Det er nødvendigt med vedligeholdelse og udskiftning af nedløbsrør og tagrender fra tid til anden. Der er også kunder, som ønsker dem udskiftet af æstetiske årsager, for eksempel så de fremstår mere skjulte. De kan også ønske en anden farve eller et andet materiale. Der kan ligeledes være tale om nybyggeri eller tilbyggeri.

Det er meget vigtigt, at tagrenderne er i ordentlig stand, da utætheder eller brud kan føre til vandskader i murværket eller endda i husets sokkel, hvis vandet ikke bliver ledt ned i en brønd.

Vi har mange års erfaring med udskiftning af nedløbsrør og tagrender, og dermed har vi stor ekspertise. Samtidig lægger vi vægt på både service og kvalitet, og derfor kan du trygt benytte os til VVS- og blikkenslagerarbejde.

Vi har fokus på at skabe en tæt dialog med kunden, samtidig med at vi lægger vægt på at finde en løsning til den bedst mulige pris.

Få et tilbud på udskiftning af nedløbsrør og tagrender

Vil du høre mere om udskiftning af tagrender og nedløbsrør? Du er meget velkommen til at kontakte os – vi sender gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Du kan kontakte os på telefon 98 12 13 33 for at aftale nærmere om vores service og priser, eller du kan skrive til e-mail torbenha@mail.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi ringe dig op?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk