SKORSTENSINDDÆKNING I ZINK, BLIK OG LIGNENDE

​Skal du have lavet en skorstensinddækning? Eller har du brug for professionel hjælp til reparation af skorsten? Hos Aalborg VVS-Service har vi stor ekspertise med enhver form for skorstensinddækning i zink, blik, bly, icopal, tagpap og tegl.

Vi arbejder for private, virksomheder og offentlige myndigheder, og vi kører i blandt andet Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og andre steder.

Udskiftning af skorstensinddækning i zink og andre materialer

Vi har stor erfaring med skorstensinddækninger og alle andre inddækninger, både når det gælder udskiftning og reparation af skorsten, reparation af sokkel og anden vedligeholdelse. Vi kan også hjælpe i forbindelse med nybyggeri eller blot etablering af en ny skorsten.

En utæt skorstensinddækning kan føre til skader i tagkonstruktionen og endda ned i selve huset. Vi tilser gerne din nuværende skorstensinddækning og eventuelle andre inddækninger for at sikre, at de er tætte og fungerer korrekt.

Vi har adskillige års erfaring med VVS- og blikkenslagerarbejde, og vi lægger altid vægt på service og kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på at have en tæt dialog med kunden, ligesom vi har stort fokus på, at finde løsninger til de bedst mulige priser. 

Derfor kan du trygt vælge os til at lave inddækninger og sørge for udskiftning eller reparation af skorsten.

Få et tilbud på udskiftning og reparation af skorsten

​Er du interesseret i at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder inden for blandt andet blik, zink og reparation af skorsten? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en skorstensinddækning i zink eller andre materialer.

Du kan ringe til os på telefon 98 12 13 33 for at få mere at vide, eller du kan skrive til os på e-mail torbenha@mail.dk.​ 

Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om en ny, muret skorsten, en stålskorsten eller noget helt tredje.

Skal vi ringe dig op?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk