Om Aalborg vvs-service

​Aalborg VVS-Service A/S er autoriseret VVS-installatør og et ansvarsbevidst VVS-firma med stolte traditioner i det gamle håndværk.

Bag om VVS-virksomheden

Firmaet blev i midten af 1970’erne startet op af VVS-installatør Leo Christiansen og havde dengang navnet Leo Christiansen & Aalborg VVS-Service A/S.

I 1980 kom Torben Hansen til firmaet som blikkenslagersvend, og i 2006 overtog han firmaet, som derefter fik sit nuværende navn.

Vi har således været i branchen i godt 40 år og udfører solide og flotte løsninger baseret på erfaring og høj ekspertise som autoriseret VVS-installatør og blikkenslager.

Vi er omfattet af garantiordning

Som medlem af Tekniq er vi som VVS-installatør omfattet af en garantiordning, der vidner om kvalitetssikring i vores arbejde.

Vi arbejder således altid ud fra værdier om høj service, stabilitet, grundighed og frem for alt høj kvalitet. Værdier, som vi værner om og efterstræber i enhver opgave, vi tilgår.

Dertil er vi yderst fleksible og kan ved akutte problemer rykke hurtigt ud, så du ikke skal sidde uden varme, vand eller noget helt tredje i længere tid end højst nødvendigt.

Det effektive team

I firmaet er vi seks svende ud over Torben, som alle arbejder ud fra samme gode værdier.

Derudover sidder vores servicemindede kontordame, som varetager administrationen og indgående opkald.

Som kunde hos os er du derfor i gode hænder hos os, når du ønsker en opgave løst effektivt, grundigt og kvalitetsbevidst.

Kontakt os for et gratis tilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om firmaet eller vores services, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 13 33, e-mail torbenha@mail.dk eller via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skal vi ringe dig op?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk