Om Aalborg VVS-Service

Aalborg VVS-service er beliggende i hjertet af Aalborg på Østerbro. Vi opererer hovedsageligt i Nordjylland og Midtjylland, og vi kan hjælpe med VVS-arbejde i alt lige fra private boliger, boligforeninger og kontorer til skoler, hoteller, offentlige institutioner, detail og meget mere.

Virksomheden Aalborg VVS-service blev grundlagt af VVS mester Ejvind Jensen i 1967. I 1979 overtages virksomheden af Leo Christiansen, og Aalborg VVS-service flytter i 1994 til Østerbro 103 i hjertet af Aalborg. I 2004 overtager Torben Hansen og er mester helt indtil 2021, hvor Anders Thomsen tager over.

Fælles for alle VVS mestrene er, at de alle har haft de samme grundlæggende kerneværdier – god og personlig service af veluddannet personale, høj ekspertise, kvalitet og nærhed.

Kontakt os i dag!

VVS-service i Nordjylland og Midtjylland

Aalborg VVS-service henvender sig til privatpersoner, offentlige institutioner og erhvervskunder i byer i Nordjylland som fx. Svenstrup, Nørresundby, Aalborg, og mange flere byer.

Vi er et ansvarsbevidst og erfarent VVS-firma, der yder en solid og personlig service til alle vores kunder. Vi har altid tæt dialog vores kunder, så vi kan sikre os, at ønsker og behov kan imødekommes.

Ved Aalborg VVS-service kan du få hjælp til mange forskellige VVS-opgaver som for eksempel reparation, vedligeholdelse, renovering, tilbygning, ombygning, nybygning og energioptimering.