​Installation af gaskomfur tilbydes

​Har du brug for professionel hjælp til installation af gaskomfur, så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Aalborg VVS-Service A/S udfører vi alle former for VVS-arbejde for privatpersoner og boligselskaber i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og omegn. Det indebærer også gaskomfur-installation.

Vi varetager blandt andet følgende opgaver:

  • Tilslutning
  • Udskiftning
  • Vedligeholdelse
  • Akutservice

Hvad er fordelene ved at anvende bygas?

Bygas er en såkaldt blandingsgas, hvoraf den ene halvdel består af luft, og den anden halvdel består af naturgas. 

Der er flere fordele ved lige netop at anvende bygas, som man for eksempel gør, hvis man har behov for installation af gaskomfur.​

Der er nemlig tale om en meget miljøvenlig energiform, der ikke kun kan mærkes på klimaet, men som også kan mærkes på pengepungen, idet prisen på gas er mindre end de aktuelle priser på el.

Derudover er der også andre fordele ved at anvende et gaskomfur frem for et almindeligt elkomfur. Et gaskomfur reagerer nemlig hurtigere både ved opvarmning og nedkøling end et elkomfur. Det betyder, at du har mulighed for at styre blusset med stor præcision, mens du udnytter effekten optimalt, samtidig med at du undgår eftervarme.

Kontakt os og få en pris på installation af gaskomfur

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på installation af gaskomfur, er du velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. 

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved at få installeret et gaskomfur i stedet for et elkomfur i din bolig eller boligforening.

​​

Skal vi ringe dig op?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk