Gulvvarmestyring installeres for private og erhverv

Gulvvarme er en særdeles behagelig opvarmningsform, som med fordel kan erstatte de energislugende radiatorer. Med gulvvarmestyring kan du sige farvel til kolde fødder, samtidig med at du sparer penge i det lange løb. 

Hos Aalborg VVS-Service kender vi alle fordele ved gulvvarmestyring, og vi leverer derfor individuelle samt komplette løsninger til både private boliger og erhvervsejendomme i blandt andet Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og resten af Nordjylland.

Vi kan både stå for lægning af gulvvarme og installation af gulvvarme, og vi klarer også vedligeholdelsen af dit gulvvarmesystem til attraktive priser.

Gulvvarmestyring er en ideel løsning

Med varme i gulvene får du glæde af flere forskellige fordele. Det er blot vigtigt at være opmærksom på nogle få, men væsentlige faktorer:

Ældre huse er for eksempel ofte dårligt isoleret, hvorfor varmen her kan risikere at suse ud af utætheder i konstruktionen, før den når at opvarme huset. Derfor bør der i disse tilfælde være andre varmekilder end blot gulvvarme.

Derimod er gulvvarme den ideelle løsning til nyere huse, da isoleringen her er langt bedre.

Her kan varme i gulvene være en energibesparende løsning, da man får alvor kan udnytte, at varmen stiger til vejrs og derfor opvarmer hele huset.

Fordele ved gulvvarme

Med gulvvarme får du altså en række muligheder, som ikke opnås med traditionelle opvarmningsmetoder. Du vil for eksempel opleve:

  • Komfortabel opvarmning
  • Fri møbelplacering
  • Ligelig varmefordeling i rummet
  • Bedre rengøringsmuligheder
  • Energibesparelse

Aalborg VVS-Service giver dig en billig gulvvarmestyring, som du kan få glæde af i mange år fremover. Vi leverer både trådløse og manuelle løsninger og tilpasser løsningen den enkelte kundes ønsker og behov.

Hvad koster gulvvarme?

Prisen for styring af gulvvarme afhænger først og fremmest af din energikilde.

Bruger du for eksempel el til opvarmning, er det væsentligt dyrere, end det vil være, hvis du anvender en luft til vand-varmepumpe.

Er du interesseret i en konkret pris for montering af gulvvarme, eller kunne du tænke dig en beregning på, hvor meget du kan spare ved at få varme i dit gulv i stedet for i radiatoren? Så er du velkommen til at kontakte os. 


Ring på telefon 98 12 13 33 eller skriv til e-mail torbenha@mail.dk for yderligere information.

Skal vi ringe dig op?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk