Fjernvarmeinstallation for billig opvarmning af boligen

Synger det gamle oliefyr på sidste vers og skal udskiftes til en nyere og mere økonomisk løsning? Eller har du brug for servicering af dit nuværende fjernvarmeanlæg? Så er du kommet til den rette VVS-installatør.

Hos Aalborg VVS-Service tilbyder vi optimale løsninger inden for fjernvarme til private, erhverv samt offentlige institutioner i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup og hele Nordjylland. 

Vi tilbyder både fjernvarmeinstallation og løbende service efterfølgende.

Kom med i det grønne fællesskab med fjernvarme

Ikke nok med, at fjernvarme er en af de billigste opvarmningsløsninger på markedet – det er også en nem, behagelig og miljørigtig løsning til de fleste boligtyper.​

Med fjernvarmeinstallation opnår du med andre ord et væld af fordele, som giver både økonomiske og miljømæssige besparelser:

  • Reducering af CO2-udledning
  • Driftsstabil opvarmning
  • Minimal vedligeholdelse
  • Ingen spildvarme - 100 % udnyttelse
  • Din sikre vej til effektiv opvarmning

Vi leverer komplet, hurtig og effektiv fjernvarmeinstallation og tilbyder desuden professionel reparation, vedligeholdelse og udskiftning af dit fjernvarmeanlæg.


Som medlem af Serviceordningen tilbyder vi fast serviceeftersyn hvert andet år, hvor vi efterser dit fjernvarmeanlæg, så du fortsat kan nyde godt af de mange fordele. 


Hvad koster fjernvarmeinstallation?

Kunne du tænke dig en pris på installation af fjernvarme, eller ønske du en oversigt over, hvor meget du kan spare ved at skifte oliefyret ud med et fjernvarmeanlæg? Så skal du bare kontakte os. 


Ring på telefon 98 12 13 33 eller skriv til e-mail torbenha@mail.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Skal vi ringe dig op?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk