Blikkenslager udfører dit blikarbejde

Skal du have udført professionelt blikarbejde?

Aalborg VVS-Service A/S er professionel blikkenslager, og vi tilbyder løsninger inden for blikarbejde til kunder inden for det private og det offentlige regi samt til erhvervskunder i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og det øvrige Nordjylland.

Vi er en blikkenslager med mange facetter

Som VVS-firma med kompetencer inden for blikarbejde kan vi udføre mange forskellige opgaver. Vi kan blandt andet påtage os følgende blikkenslager-opgaver:

  • Reparation af vand- og afløbsinstallationer
  • Montering, udskiftning, nedtagning og vedligeholdelse af tagrender og nedløb
  • Tagbelægning i naturskifer
  • Zinkbeklædning af kviste og facader
  • Skorstensinddækninger.

Vi kan med garanti også varetage din opgave.​​

Vi har kvalitet og service i højsædet

Med mange års erfaring som blikkenslager har vi oparbejdet en ekspertise, viden og teknik, som vores kunder nyder godt af.


Vi vægter især service og kvalitet højt, når vi tilgår en blikopgave, hvorfor du trygt kan stole på at få løsninger, som dækker dine ønsker og behov.


Vi går altid til opgaven med intentionen om at give kunden den bedst mulige løsning til bedst mulige pris. Derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog kunde og blikkenslager imellem – uanset opgavens omfang.


Kontakt vores blikkenslager og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores service inden for blikarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte vores blikkenslager på telefon 98 12 13 33 eller e-mail torbenha@mail.dk.

​Skal vi ringe dig op?

​Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33