Blandingsbatteri udskiftes eller repareres

Trænger dit blandingsbatteri til at blive udskiftet?

Hos Aalborg VVS-Service tilbyder vi at udskifte dit blandingsbatteri. Vi kan også reparere det, hvis der blot er tale om en mindre defekt.

Vi kan tilbyde en hel række forskellige blandingsbatterier i alle prisklasser og i alle stilarter lige fra klassiske til fuldautomatiske med termostater og sensorer.

Vi kører ud til kunder i blandt andet Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn.

Mange muligheder med et moderne blandingsbatteri

Et solidt blandingsbatteri i god kvalitet holder i mange år, men især pakningerne skal skiftes fra tid til anden. 

Det skal endvidere afkalkes, ligesom strålesamleren (perlatoren) skal henholdsvis afkalkes og udskiftes.

Slidte pakninger kan medføre, at blandingsbatteriet får en tendens til at dryppe, og en dårlig strålesamler kan øge vandforbruges. I begge tilfælde stiger vandregningen.

Et klassisk blandingsbatteri har to håndtag, mens de mere moderne kun har et. Det er fordelagtigt med en termostat, og den kan også spare på det varme vand.

På et badeværelse og et gæstetoilet kan det spare både på det varme og det kolde vand, hvis der er en sensor, der automatisk tænder og slukker. Der findes også konkrete sparevandhaner, som nedsætter gennemstrømningen af vand.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på udskiftning eller montering af blandingsbatteri, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 13 33 eller e-mail torbenha@mail.dk.

​Skal vi ringe dig op?

​Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33