Armatur der er smart, økonomisk og funktionelt

Hos Aalborg VVS-Service kan vi tilbyde et smart, økonomisk og funktionelt armatur, der samtidig kan nedsætte dit forbrug af både koldt og varmt brugsvand.

Vi kan naturligvis også reparere dit armatur, hvis det stadig er brugbart, og der blot er tale om en mindre defekt. Vi kan tilbyde funktionelle armaturer til køkken, håndvask, badekar, badeværelse og gæstetoilet.

Du skal overveje det rette armatur til hver vask

Et mindre gæstetoilet kan ofte klare sig med et simpelt armatur, men der er besparelser at hente i køkkenet og i badet, hvis du vælger et moderne et.

Hvis du har børn, kan det også være praktisk med en skoldningssikring. Der findes endvidere funktionelle armaturer til køkkener, hvor der er sensor, termostat og andre vandbesparende funktioner. Dertil kommer de hygiejniske fordele med sensorer.

Der er mange penge at spare på et vandbesparende armatur med en lav vandgennemstrømningshastighed, men i køkkenet vil det medføre, at det tager længere tid at fylde et glas vand eller en gryde med vand.

Dertil kommer, at afløb vil få en øget tendens til at stoppe til. Det behøver ikke at være en ulempe, men det skal med i overvejelserne.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Du kan kontakte os hos Aalborg VVS-Service for at høre mere om de mange muligheder med et nyt armatur, herunder om priseksempler.

Du kan ringe til os på telefon 98 12 13 33, eller du kan sende en e-mail til os på torbenha@mail.dk – vi besvarer alle e-mails hurtigst muligt og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Skal vi ringe dig op?

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du altid mere end velkommen til at bruge nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

★★★★★​

Jeg skulle have skiftet en vandhane og var væk i længere tid - heldigvis kunne alt klares over telefonen, og de var super-fleksible da de skulle hente nøglen et andet sted. Alt i orden og stadig god pris. 👍

Klaus Post

Via Google

★★★★★​

Jeg har brugt firmaet adskillige gange og altid med godt resultat. Og oven i købet til en fornuftig pris!
Senest har jeg haft besøg af en rigtig flink og dygtig håndværker, som elskede sit job! Kun plusser!!

Ole Fastrup

Via Google

​Firma information

AALBORG VVS-SERVICE A/S

CVR: 86830612

Kontakt​

Telefon: 98 12 13 33

E-mail: torbenha@mai​l.dk